Πακέτα συνδρομών GNO TV

Χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η GNO TV φέρνει κοντά σας, όπου κι αν είστε, 24 ώρες το 24ωρο, τον μαγικό κόσμο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας συνδρομητικό πακέτο: Golden PassFamily Pass ή Opera Pass. Δείτε όλες τις παραγωγές της GNO TV και ανακαλύψτε τις νέες πρεμιέρες με ακόμα χαμηλότερη χρέωση. 


GNO_TV_MONTHLY_PASSΑυτόν τον Αύγουστο, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις παραγωγές της GNO TV για ένα μήνα, μόνο με 25€! Προμηθευτείτε το August Pass σας από 01/08 έως 31/08 και παρακολουθήστε όσες παραστάσεις της GNO TV επιθυμείτε και για όσες φορές θέλετε για ένα μήνα.*

* Το χρονικό διάστημα των 30 ημερών υπολογίζεται από την ημέρα καταχώρισης του κωδικού σας.


GNO_TV_GOLDEN_PASSΤο Golden Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσες παραστάσεις της GNO TV επιθυμείτε και για όσες φορές επιθυμείτε, για έναν ολόκληρο χρόνο. Το χρονικό διάστημα των 365 ημερών υπολογίζεται από την ημέρα καταχώρισης του κωδικού σας.

OPERA_PASS_GNO_TVΤο Opera Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τρεις προεπιλεγμένες παραστάσεις όπερας στην GNO TV.

Απολαύστε τις μοναδικές παραστάσεις Μαντάμα Μπάτερφλαι, Ντον Τζοβάννι και Οι Γάμοι του Φίγκαρο με ακόμα χαμηλότερη χρέωση απ’ ό,τι με μεμονωμένα εισιτήρια. 

Μετά την καταχώριση του εισιτηρίου σας, κάθε μία από τις τρεις παραστάσεις είναι διαθέσιμη για προβολή για 30 ημέρες από την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ στην επιλογή ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ στην εκάστοτε παράσταση. Προτού επιλέξετε να παρακολουθήσετε μία παράσταση, βεβαιωθείτε για το χρόνο διαθεσιμότητάς της στην πλατφόρμα.
FAMILY_PASS_GNO_TV
Το Family Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τρεις προεπιλεγμένες παραστάσεις της GNO TV για όλη την οικογένεια.

Απολαύστε τις μοναδικές παραστάσεις Οι Γάμοι του Φίγκαρο, Το αηδόνι του αυτοκράτορα και Ο πρίγκηπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς με ακόμα χαμηλότερη χρέωση απ’ ό,τι με μεμονωμένα εισιτήρια.

Μετά την καταχώριση του εισιτηρίου σας, κάθε μία από τις τρεις παραστάσεις είναι διαθέσιμη για προβολή για 30 ημέρες από την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ στην επιλογή ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ στην εκάστοτε παράσταση. Προτού επιλέξετε να παρακολουθήσετε μία παράσταση, βεβαιωθείτε για το χρόνο διαθεσιμότητάς της στην πλατφόρμα.Μέγας δωρητής Εθνικής Λυρικής Σκηνής και Ιδρυτικός δωρητής GNO TV
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος