Πακέτα συνδρομών GNO TV

Χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η GNO TV φέρνει κοντά σας, όπου κι αν είστε, 24 ώρες το 24ωρο, τον μαγικό κόσμο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας συνδρομητικό πακέτο: Golden Pass, Monthly Pass, Family Pass ή Opera Pass. Δείτε όλες τις παραγωγές της GNO TV και ανακαλύψτε τις νέες πρεμιέρες με ακόμα χαμηλότερη χρέωση. 

golden_pass_gnotvΤο Golden Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσες παραστάσεις της GNO TV επιθυμείτε και για όσες φορές επιθυμείτε, για έναν ολόκληρο χρόνο. Το χρονικό διάστημα των 365 ημερών υπολογίζεται από την ημέρα καταχώρισης του κωδικού σας.

monthly_pass_gnotvΤο Monthly Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσες παραστάσεις της GNO TV επιθυμείτε και για όσες φορές επιθυμείτε, για ένα μήνα. Το χρονικό διάστημα των 30 ημερών υπολογίζεται από την ημέρα καταχώρισης του κωδικού σας.

opera_pass_gnotvΤο Opera Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τρεις προεπιλεγμένες παραστάσεις όπερας στην GNO TV. Μετά την καταχώριση του εισιτηρίου σας, κάθε μία από τις τρεις παραστάσεις είναι διαθέσιμη για προβολή για 30 ημέρες από την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ στην επιλογή ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ στην εκάστοτε παράσταση*. Προτού επιλέξετε να παρακολουθήσετε μία παράσταση, βεβαιωθείτε για το χρόνο διαθεσιμότητάς της στην πλατφόρμα.

* Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε και τις 3 παραστάσεις ταυτόχρονα

family_pass_gnotvΤο Family Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τρεις προεπιλεγμένες παραστάσεις της GNO TV για όλη την οικογένεια. Μετά την καταχώριση του εισιτηρίου σας, κάθε μία από τις τρεις παραστάσεις είναι διαθέσιμη για προβολή για 30 ημέρες από την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ στην επιλογή ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ στην εκάστοτε παράσταση*. Προτού επιλέξετε να παρακολουθήσετε μία παράσταση, βεβαιωθείτε για το χρόνο διαθεσιμότητάς της στην πλατφόρμα.

* Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε και τις 3 παραστάσεις ταυτόχρονα


Μέγας δωρητής Εθνικής Λυρικής Σκηνής και Ιδρυτικός δωρητής GNO TV
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος