Πακέτα συνδρομών GNO TV

Χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η GNO TV φέρνει κοντά σας, όπου κι αν είστε, 24 ώρες το 24ωρο, τον μαγικό κόσμο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας συνδρομητικό πακέτο: Golden Pass ή Opera Pass. Δείτε όλες τις παραγωγές της GNO TV και ανακαλύψτε τις νέες πρεμιέρες με ακόμα χαμηλότερη χρέωση. 


GNO_TV_GOLDEN_PASSΤο Golden Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσες παραστάσεις της GNO TV επιθυμείτε και για όσες φορές επιθυμείτε, για έναν ολόκληρο χρόνο. Το χρονικό διάστημα των 365 ημερών υπολογίζεται από την ημέρα καταχώρισης του κωδικού σας.

OPERA_PASS_GNO_TVΤο Opera Pass σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τρεις προεπιλεγμένες παραστάσεις όπερας στην GNO TV.

Απολαύστε τις μοναδικές παραστάσεις Μαντάμα Μπάτερφλαι, Ντον Τζοβάννι και Οι Γάμοι του Φίγκαρο με ακόμα χαμηλότερη χρέωση απ’ ό,τι με μεμονωμένα εισιτήρια. 

Μετά την καταχώριση του εισιτηρίου σας, κάθε μία από τις τρεις παραστάσεις είναι διαθέσιμη για προβολή για 30 ημέρες από την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ στην επιλογή ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ στην εκάστοτε παράσταση. Προτού επιλέξετε να παρακολουθήσετε μία παράσταση, βεβαιωθείτε για το χρόνο διαθεσιμότητάς της στην πλατφόρμα.
Μέγας δωρητής Εθνικής Λυρικής Σκηνής και Ιδρυτικός δωρητής GNO TV
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος